Dlaczego otrzymałem ostrzeżenie lub zostałem zablokowany?
Dostajesz wiadomość, że na Twoim koncie jest ostrzeżenie lub blokada? Oto, co to oznacza. ✨
Jeśli tak, nasi moderatorzy mogli zauważyć na koncie nieodpowiednie zachowanie i zdecydowali się je zablokować. Możliwe, że złamano jedną lub kilka zasad. Prosimy przejrzyj zasady tutaj.
- W przypadku tymczasowej blokady możesz znowu zalogować się po pewnym czasie.
- W przypadku stałej blokady nie będziesz już mieć dostępu do swojego konta.