Co oznacza blokada 42?
Widzenie Blokady 42 podczas próby logowania?
Oznacza to, że konto zostało zawieszone, ponieważ:
- Zakup został zgłoszony jako nieautoryzowany.
- Płatność została zwrócona lub obciążona chargebackiem.
Zgodnie z naszymi Warunkami i zasadami, konta powiązane ze zwróconymi zakupami mogą zostać trwale zawieszone. W niektórych przypadkach możemy sprawdzić, czy konto można ponownie uruchomić, ale reaktywacja nie jest gwarantowana.
Jeśli uważasz, że zawieszenie jest pomyłką lub potrzebujesz pomocy w zrozumieniu, co się stało, skontaktuj się z Obsługą przez czat w prawym dolnym rogu w Centrum pomocy.